Regulament

Reguli de baza pentru participarea la licitatii:

***IMPORTANT*** Comisionul perceput de RGP.RO la finalizarea licitatiei este aplicat indiferent de cauza, chiar daca cel care a licitat este proprietarul sau o persoana apropiata acestuia.RGP.RO doreste sa reflecte o transparenta absoluta in procesul de licitare si de aceea ii roaga pe utilizatori sa liciteze porumbei doar daca intentioneaza sa ii cumpere si nu cu alte scopuri. Multumim !

Pentru a putea licita, utilizatorul trebuie sa creeze un cont, in cadrul sectiunii CONTUL MEU. Se completeaza datele cerute dupa care apasati butonul.”INREGISTREAZA”apoi verificati mail-ul unde o sa gasiti CODUL .

Datele  utilizatorului se pot modifica de catre acesta, oricand e nevoie ,din   sectiunea „profilul contul meu
– Dupa autentificarea in contul de utilizator, se poate licita in cadrul porumbelului sau porumbeilor doriti.
– „Oferta actuala” reprezinta cea mai mare oferta plasata pana in momentul respectiv de un utilizator.
– „Pret pornire” reprezinta pretul de la care incepe licitatia.
– Tot pe pagina de detalii, pot fi vizualizate toate ofertele plasate, precum si detaliile acestora.
– Plasarea ofertelor se poate efectua introducand suma pe care doriti sa o licitati, apoi dati click pe butonul „TRIMITETI SUMA” pentru ca oferta sa fie valida si sa apara public.

!!!! Pe pagina fiecarui porumbel unde sunt vizibile si  ip-urile ,ofertele postate sunt in timp real.!!!!
– Sistemul nostru, fiind setat pentru un pas de ofertare de 20 RON, indruma utilizatorul ce oferta minima poate plasa (oferta anterioara + 20 RON).

Pentru licitatiile in euro,pasul de ofertare este de 5 euro!!!
– Daca porumbelul este ofertat in ultimile 10 minute de valabilitate, licitatia este prelungita cu inca 10 minute.
Daca in intervalul de 10 minute de la ultima oferta, nu se mai plaseaza nici o oferta, ultimul licitant este declarat castigator de catre sistemul nostru in mod automat.

 

Obligatiile utilizatorului:

– Utilizatorul trebuie sa ne ofere date personale reale pentru a putea fi contactat.
– Plasarea ofertelor trebuie tratata cu maxima seriozitate si numai in cazul in care se doreste castigarea porumbelului si revendicarea acestuia.

 

-Costurile de expediere ale porumbelului castigat sunt de 50 Lei si vor fi suportate de cumparator !

Obligatiile organizatorului:

– Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.
– Sa asigure buna functionare si transparenta licitatiilor organizate.
– In cazuri speciale se obliga sa puna la dispozitia utilizatorilor desfasuratorul licitatiilor pentru clarificarea unor eventuale probleme aparute.
In cazul in care se suspecteaza ca informatiile oferite nu sunt reale, organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefonic utilizatorul in cauza si stopa/restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site, respectiv participarea frauduroasa la licitatii.

Detalii generale:
– Pentru a expune porumbei la vanzare, pe GoldPigeon.ro, trebuie sa ne trimiteti o poza cu porumbelul, pedigreeul acestuia si pretul de la care doriti sa porneasca licitatia la adresa de e-mail: FLORINDEGEANU@YAHOO.ES
– Atat achitarea porumbeilor, cat si a taxelor de expediere se va face de catre castigatori, RAMBURS, dupa o prealabila discutie telefonica cu organizatorul.
– Porumbeii vor fi livrati in maximum 7 zile de la discutia telefonica cu castigatorul, in general prin intermediul serviciului de curierat PrioriPost al Postei Romane.
– Pentru intrebari si alte informatii ne puteti contacta folosind una din metodele afisate la pagina de contact.

Va multumim.